Kecskemét Szabadság tér 7. Pf. 129
Email.: hivatal@krek.hu
Tel.: 0676/500-389
Fax.: 0676/500-387

Az Egyházközség célja, jelen projekt megvalósításával, hogy általános iskolás és középiskolás tanulói, valamint munkavállalói körében népszerűsítse és elősegítse a kerékpározást.

A cél elérése érdekében kerékpártároló kialakítását, kerékpárok beszerzését és az intézmények által már korábban is használatos zuhanyzók, valamint öltözők felújítását kívánja elvégezni. A projekt részletes bemutatása: A projekt tervezett feladatai alapvetően két feladatkör mentén határozhatóak meg. Az egyik feladatkör a beruházáshoz kapcsolódó feladatok, a másik a kommunikációs tevékenységek végrehajtását öleli fel. 1. A beruházás elemei: A projekt által megcélzott célcsoport tagjai az egyházközség által fenntartott általános iskolás és középiskolás tanulók, az ott dolgozó tanárok, munkavállalók, valamint az egyházközségi vendégek.

A beruházás során a célcsoport igényeinek kielégítésére egy 50 férőhelyes kerékpártároló kerül kialakításra, figyelembe véve, hogy naponta kb. 50 személy venné igénybe a tárolót. A megvalósítás további részeként 25 db kerékpár kerül beszerzésre, a célcsoport számára ingyenes kölcsönzési lehetőséggel.